• darkblurbg

Circulaire inzamelboxen

Circulaire inzamelboxen

Op 1 mei jl. hebben we de nieuwe circulaire inzamelkratten voor (led) lampen in gebruik genomen. In de komende weken zullen we alle bij ons aangesloten retailbedrijven voorzien van deze 'nieuwe' inzamelboxen.

Efficiënt inzamelen bij retail organisatie Toolstation

Efficiënt inzamelen bij retail organisatie Toolstation

Inzamelen van afgedankt elektrisch gereedschap neemt in 2020 verder toe. Get2Green Logistics is de logistieke partner van Weee Nederland. Samen hebben we de afgelopen periode gewerkt aan het integreren van de inzameling van afgedankt elektrisch gereedschap bij retail organisatie Toolstation die vanuit 55 vestigingen in Nederland opereert.

Get2Green Logistics en EPS Nederland

Get2Green Logistics en EPS Nederland

Get2Green Logistics is de komende jaren de vervoerspartner van EPS Nederland. Partijen werkten al samen en hebben ervoor gekozen om de samenwerking uit te breiden en zich voor de komende jaren aan elkaar te verbinden.

Succesvolle samenwerking met Baanplus

Succesvolle samenwerking met Baanplus

Get2Green Logistics werkt samen met Baanplus. Samen hebben wij voor ogen om opleiding, werkervaring en arbeidsplaatsen te creëren. Mede door de intensieve begeleiding van Baanplus zijn wij in staat om enthousiaste leergierige medewerkers aan ons bedrijf te binden.

Duurzaam inzamelen bij retail

Duurzaam inzamelen bij retail

Wij hebben een nieuwe inzamelauto in gebruik genomen voor het servicen van onze retail klanten. In samenwerking met Virol verzorgen wij de inzameling van elektrische apparaten bij Retailbedrijven in Friesland, Groningen en Drenthe.  Samen met onze vervoerspartner hebben wij gewerkt aan een concept waardoor wij milieu efficiënt onze dienstverlening kunnen aanbieden. De inzamelauto rijdt op groengas waardoor CO2 uitstoot tot een minimum kan worden beperkt.