Nederlands

Succesvolle samenwerking met Baanplus

Gepubliceerd op: 08-02-2017

Get2Green Logistics werkt samen met Baanplus. Samen hebben wij voor ogen om opleiding, werkervaring en arbeidsplaatsen te creëren. Mede door de intensieve begeleiding van Baanplus zijn wij in staat om enthousiaste leergierige medewerkers aan ons bedrijf te binden.

Dat is wat Mitchell van Bergenhenegouwen heeft ervaren. Via een Sociaal Activeringstraject kreeg hij een werkervaringsplaats aangeboden bij Get2Green Logistics. Hier kwam hij erachter dat hij nog niet helemaal klaar was om te werken. Trajectbegeleider Fenna Steggink van Baanplus heeft hem hierbij enorm geholpen en Mitchell kon, mede door haar ondersteuning, letterlijk terug naar de basis gaan. Samen bouwen aan een stevig fundament om zo, van onderaan de ladder, opnieuw omhoog te klimmen. Stap 1: Dagbesteding, stap 2: Zelfstandig wonen, stap 3: Proefplaatsing en nu, stap 4: Een halfjaarcontract bij Get2Green Logistics in Leeuwarden!
Hier werkt hij als bijrijder, maar mag af en toe ook al zelfstandig op pad. Een baan met groeimogelijkheden, een mens met groeimogelijkheden!
Iedereen heeft kwaliteiten, iedereen heeft mogelijkheden. Alleen soms moet je een iets langere afstand overbruggen voordat je daar bent waar je wil en kan zijn. En dat hoef je niet alleen te doen, BaanPlus zet zich hiervoor in.  We wensen Mitchell veel succes en zijn benieuwd naar hoeveel treden zijn ladder heeft.