Wat we doen

Wat we doen

Continu werken wij aan verbetering en vernieuwing van onze bedrijfsprocessen om zowel onze bestaande als nieuwe partners optimaal te kunnen servicen. Als allround dienstverlener zetten we in op creëren van meerwaarde door duurzame, efficiënte (vervoer)oplossingen aan te bieden. Daarnaast verzorgen we de planning, organisatie, registratie en rapportage voor onze partners.

We zijn flexibel en altijd op zoek naar nieuwe (deel)markten waarin we graag investeren. Dat doen we in zowel mensen, techniek en materieel. Op die wijze willen van meerwaarde te zijn voor onze partners waarmee we graag duurzame afspraken maken.

Nieuwsartikel 1

Fijnmazig inzamelen van afgedankte elektronica


Get2Green verzorgt de inzameling van afgedankte elektronica in Nederland. Deze activiteiten vallen onder de Producentenverantwoordelijkheid AEEA. Om bij te dragen aan dit belangrijke milieubeginsel hebben we een dedicated inzamelconcept ontwikkeld voor het afvoeren, sorteren en registreren van afgedankte elektronica. Ruim 250 retailbedrijven maken gebruik van deze service die het team van Get2Green verzorgt en waardoor alle afgedankte elektronica op de juiste wijze wordt getransporteerd, geregistreerd en wordt verwerkt. Hierdoor worden waardevolle metalen behouden en/of kunnen apparaten na reparatie worden hergebruikt en een tweede leven tegemoet zijn. Duurzaam en waar mogelijk circulair.

FPH9977

Grondstoffenbehoud door slim inzamelen


In samenwerking met de Provincie Fryslân en EPS Nederland hebben we een duurzaam logistiek concept ontwikkeld waarbij we waardevolle grondstoffen - ten behoeve van de Nederlandse industrie - veel geconcentreerder kunnen inzamelen, aanvoeren en afvoeren naar elke gewenste bestemming. De bewerkingstechnologie hebben we samen met project engineers ontwikkeld en passen we dagdagelijks toe. Hierdoor ontlasten we ons milieu aanzienlijk door volledig CO2 neutraal te opereren en verminderen we onze transportkilometers met meer dan 60 procent. De uitstoot van fijnstof en andere schadelijke stoffen wordt daardoor tot een absoluut minimum beperkt.

Dedicated vervoer van natuurlijke grondstoffen


Samen met GreenInclusive verzorgen we de logistiek in Nederland voor het aan- en afvoeren van in Nederland geproduceerde natuurlijke grondstoffen. In heel Nederland produceert GreenInclusive, in samenwerking met agrariërs, natuurlijke grondstoffen waarvan tal van biobased bouwmaterialen kunnen worden gemaakt.

Get2Green verzorgt de planning, organisatie, registratie en aan- en afvoer van de natuurlijke grondstoffen. Deze worden rechtstreeks afgehaald bij agrariërs om vervolgens te worden aangeleverd bij GreenInclusive.

DJI 0001.00 03 37 00.Still004
Schermafbeelding 2023 07 24 Om 16.14.32

Logistieke service biobased bouwmaterialen


Natuurlijke bouwmaterialen producent GreenInclusive maakt natuurlijke isolatiematerialen voor de gebouwde omgeving. Deze isolatieproducten worden gemaakt van in Nederland geproduceerde natuurlijke grondstoffen. De hoogwaardige isolatiematerialen vinden haar weg via bouwmaterialen leveranciers, aannemers en project- en gebiedsontwikkelaars naar nieuwe- en bestaande woningen en gebouwen in Nederland.

Get2Green is verantwoordelijk voor de logistieke keten. Van producent tot eindbestemming. De planning, organisatie, registratie en rapportage van gehaalde en afgeleverde materialen wordt door Get2Green verzorgd.